Dantza : zuzendaritza [eta] gidoia, Telmo Esnal ; produkzio eragilea, Txintxua Films - Esnal, Telmo; Irigoyen, Amaia; Otamendi, Gari; Ranera, Ainara; Astarbe, Joseba; Garate, Josu; Gaigne, Pascal (:BTeam Pictures, 2019)
Ekaitza lehertu da landako lan egun gogor baten ondoren. Atertu duenean, bizitza erne da lehen agor zen lurretik. Fruitu bat hazi eta heldu da, bizirik eutsi die izurrien erasoei, eta sagardoaren bizigai izango den sagar bihurtu da. Orduan, uzta ospatzeko tenorea da, topa egitekoa eta maitasunaren festan murgiltzekoa.