Marigorringoa - Bourgoinge, Pascale de; Peyrols, Sylvaine; Gallimard Jeunesse; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2006)
Haurrek gehien atsegin duten intsektuari buruz den-dena jakiteko: nola egiten duen hegan, zer jaten duen, zein dituen lagun eta zein etsai... Irudi ederrak bezain zehatzak eta errealistak, gure inguruan dugun mundua hobeto ulertzeko. Orrialde gardenak, aurkikuntza harrigarriak egiteko.
2006/09/25
2 urtetik aurrera (urdina)
La coccinelle
Keywords: Marigorringoak; Intsektuak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak