Marigorringoa / Gallimard Jeunessek eta Pascale de Bourgoingek egina ; marrazkiak, Sylvaine Peyrols ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Bourgoinge, Pascale de (Nire lehenengo aurkikuntzak (Ttarttalo), 2006)
Haurrek gehien atsegin duten intsektuari buruz den-dena jakiteko: nola egiten duen hegan, zer jaten duen, zein dituen lagun eta zein etsai... Irudi ederrak bezain zehatzak eta errealistak, gure inguruan dugun mundua hobeto ulertzeko. Orrialde gardenak, aurkikuntza harrigarriak egiteko.