29 ipuin zoro - Mujika, Inazio; Wölfel, Ursula (1922-2014); Anrich-Wölfel, Bettina; Erkizia, Lola (Irun : Alberdania, 2018)
29 ipuin zoro, irakurtzeko atseginak eta kontatzeko errazak, irribarrea ezpainetan.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Siebenundzwanzig suppengeschichten
Keywords: Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura