28 ipuin barre egiteko - Wölfel, Ursula (1922-2014); Anrich-Wölfel, Bettina (Irun : Alberdania, 2018)
28 ipuin labur irakurtzeko atseginak eta kontatzeko errazak. Hogeita zortzi ipuin eta hogeita zortzi ilustrazio ageri dira Wölfel-en liburu klasiko honetan. Ezin egokiagoa zortzi-hamar urteko haurrek irakurtzeko edo gurasoak irakurri eta txikiagoei kontatzeko ere. Irakurtzeko atseginak eta kontatzeko errazak. Beti irribarrea ezpainetan.
8 urtetik aurrera (gorria)
Achtundzwanzig Lachgeschichten
Keywords: Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura