28 ipuin barre egiteko / Ursula Wölfel ; ilustrazioak, Bettina Wölfel ; [euskarazko itzulpena, Lola Erkizia, Inazio Mujika Iraola] - Wölfel, Ursula (1922-2014) (Osinberde, 2018)
28 ipuin labur irakurtzeko atseginak eta kontatzeko errazak. Hogeita zortzi ipuin eta hogeita zortzi ilustrazio ageri dira Wölfel-en liburu klasiko honetan. Ezin egokiagoa zortzi-hamar urteko haurrek irakurtzeko edo gurasoak irakurri eta txikiagoei kontatzeko ere. Irakurtzeko atseginak eta kontatzeko errazak. Beti irribarrea ezpainetan.