Zerua eta espazioa - Delafosse, Claude; Grant, Donald; Gallimard Jeunesse; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2006)
Begiratu planetei, izarrei, galaxiei eta zerua eta espazioa aztertzeko aukera ematen duten tresna hegalari guztiei. Esku-argi magikoari esker, poliki-poliki orrialde bakoitzean ezkutuan dauden milaka zehaztasun ikusi ahal izango dituzu.
2006.09.25
5 urtetik aurrera (urdina)
J'observe le ciel et l'espace
Keywords: Unibertsoa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Kanpo-espazioa; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak