Zerua eta espazioa / Claude Delafossek eta Gallimard Jeunessek pentsatua eta egina ; marrazkiak, Donald Grant ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Delafosse, Claude (Begira. Nire lehenengo aurkikuntzak (Ttarttalo), 2006)
Begiratu planetei, izarrei, galaxiei eta zerua eta espazioa aztertzeko aukera ematen duten tresna hegalari guztiei. Esku-argi magikoari esker, poliki-poliki orrialde bakoitzean ezkutuan dauden milaka zehaztasun ikusi ahal izango dituzu.