Hiru buruko txakurra - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2018)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete?Lehendik ere bazenekiten saguzarrok oso entzumen zorrotza daukagula, ezta? Orduan ondo ulertuko duzue nire sufrimendua esaten badizuet... Leo ikastetxeko koruan eta etxean abesten hasi dela!! Bitartean, Rebeccak kalean txakurkume polit bat jaso du. Baina "lurperatzaieak" bahitu egin du eta txakur arriskutsuekin giltzapetu du. Martinek, Rebeccak, Leok eta laurok askatu egin beharko dugu... Eskerrak musikak piztiak gozatzen dituen!
8 urtetik aurrera (gorria)
Lo scheletro gigante
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak