Aizu, Paddy! - Euskal Herriko Alfabetatze Euskalduntze Koordinakundea (AEK); Rekalde, Paddy ([Bilbao] : AEK, 1996)
Paddyk kontatu zizkigun ipuin hauek guztiak. Baina joan egin zen, eta orduan jakin genuen ez zela Txinaski, Rekalde baizik. Dena dela, hori beste istorio bat da. Bukowski, Eire, alkoholtzulo ilunetako zurrutadak, euskal lur ahantziak, sexua, punk, folk eta telekasterrak... osagai horiek guztiak, eta gehiago, biltzen dira koktelera honetan. Horrelako zen Paddy, mutur batetik besterakoa.
Keywords: Helduentzako Literatura