Xirimiriskatxoa - Ordóñez, Rafael; Diez de Ultzurrun, Itziar; Sierra Listón, David ([Madrid] : Bookolia, 2019)
Eguzkiñek paseatzera atera nahi du bere txakur Muxikareki. Etxetik irteteko prestatzen ari dela, aitak, gizon zentzudun eta zuhurra bera, arropak janztera behartuko du euria ari bide duelako. Euria? Zer euri?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euria; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak