Xirimiriskatxoa / [testua, Rafael Ordóñez ; irudiak, David Sierra Listón ; itzulpena, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Ordóñez, Rafael (Bookolia, 2019)
Eguzkiñek paseatzera atera nahi du bere txakur Muxikareki. Etxetik irteteko prestatzen ari dela, aitak, gizon zentzudun eta zuhurra bera, arropak janztera behartuko du euria ari bide duelako. Euria? Zer euri?