Mara - Hernández, Nerea; Ortega, Julia (Etxebarri : Begiko, 2019)
Zer egin daiteke zure lagunik onena betiko desagertu bada? Xabier estualdi horretan dago, baina egoerari buelta ematen saiatuko da.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adiskidetasuna; Heriotza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak