Mara / [testua] Nerea Hernández ; irudiak, Alex F - Hernández, Nerea (Sail horia (Begiko), 2019)
Zer egin daiteke zure lagunik onena betiko desagertu bada? Xabier estualdi horretan dago, baina egoerari buelta ematen saiatuko da.