Hik ez dakik zer den beldurra - Linazasoro, Karlos (Donostia : Erein, 2019)
Ipuin-liburu gogorra da. "Hik ez dakik zer den beldurra" da ipuin guztietan entzungo den melodía, leitmotiv-a, eta melodiak bere baitan biltzen dituen geruza-azalak inpaktu handikoak dira.Gaizkiari buruzko gogoeta gupidagabea. Handia da ipuinen tentsio psikologikoa, eta ez apalagoa irakurlearengan sortutako deserosotasuna.
Keywords: Helduentzako Literatura