Mitxi neguan - Bijsterbosch, Anita; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Gaur neguko egun polit bat da. Elur-geruza lodi batek estaltzen du dena. Mitxi eta Ilun kanpora joan dira jolastera. Oso ongi pasa dute elkarrekin.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Sammie in de winter
Keywords: Katuak; Negua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak