Mitxi neguan / Anita Bijsterbosch ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Bijsterbosch, Anita (Ttarttalo, 2018)
Gaur neguko egun polit bat da. Elur-geruza lodi batek estaltzen du dena. Mitxi eta Ilun kanpora joan dira jolastera. Oso ongi pasa dute elkarrekin.