Gabi eta Bernardaren komeriak - Kazabon, Antton; Mitxelena, Jokin (Bilbo : Mezulari, 2019)
Gabik eta Bernardak badute komeria franko azken aldian. Idi parakaidista beti dago prest bi txerriei laguntzeko, baina honek ere ezin konpondu, ordea, arazo guztiak. Nork lagunduko ote die azkenean?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Txerriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak