Gabi eta Bernardaren komeriak / [testua] Antton Kazabon ; [marrazkiak] Jokin Mitxelena - Kazabon, Antton (: Mezulari, 2019)
Gabik eta Bernardak badute komeria franko azken aldian. Idi parakaidista beti dago prest bi txerriei laguntzeko, baina honek ere ezin konpondu, ordea, arazo guztiak. Nork lagunduko ote die azkenean?