Mitxi udaberrian - Bijsterbosch, Anita; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Udaberria da. Kanpoan, eguzkia egiten du, eta txoriak txioka ari dira. Mitxi eta Ilun poz-pozik daude. Kanpora jolastera joan dira elkarrekin. Egun ederra izango da.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Katuak; Udaberria; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak