Mitxi udaberrian / Anita Bijsterbosch ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Bijsterbosch, Anita (Ttarttalo, 2018)
Udaberria da. Kanpoan, eguzkia egiten du, eta txoriak txioka ari dira. Mitxi eta Ilun poz-pozik daude. Kanpora jolastera joan dira elkarrekin. Egun ederra izango da.