Bestiario sekretua. Neskatila gaiztoak - Cameros Sierra, Myriam; Larralde, Gabriela; Blas, Itziar de (Berriozar : Denonartean, 2019)
Munduko neskatila guztiak onak dira, eta esanekoak... Guztiak? Jende zintzoa sutan jartzen duten neskatilen bilduma wikianalogiko laburra.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Giza jokabidea; Hezkidetza; Neskatxak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak