Bestiario sekretua. Neskatila gaiztoak / [testua] Gabriela Larralde ; [ilustrazioak] Myriam Cameros Sierra ; itzultzailea, Itziar de Blas - Cameros Sierra, Myriam (Denonartean, 2019)
Munduko neskatila guztiak onak dira, eta esanekoak... Guztiak? Jende zintzoa sutan jartzen duten neskatilen bilduma wikianalogiko laburra.