Hau bai istorio bitxia! - Etxegarai, Eneko; Rodríguez, Eduardo (Berriozar : Denonartean, 2019)
Irrikitan zegoen Inaxio. Dena primeran aterako zen. Baina... berdina pentsatuko ote zuten gure betiko lagunek? Hasi dadila funtzioa.
Liburuaren bideo-edizioa: Pako Eizagirre
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura