Sautrela: Memoria : 2017ko denboraldia, martxoak 18 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Ismael Manterolaren 'Maite ditut maite' liburua; memoria eta euskal literaturari buruzko erreportaja; eta Asun Agiriano 'Baionako alarguna' liburuari buruz.
Testu hautatua: ASUN AGIRIANO: BAIONAKO ALARGUNA (TXALAPARTA)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura