Sautrela: Memoria / zuzendaria, Beñat Sarasola; produktorea, Kar Etxabe; ekoizlea, EITB - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Sarasola, Beñat (Sautrela (EITB), 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Ismael Manterolaren 'Maite ditut maite' liburua; memoria eta euskal literaturari buruzko erreportaja; eta Asun Agiriano 'Baionako alarguna' liburuari buruz.