Ametsen basoa - Añorga, Pello; Irrimarra (Donostia : Elkar, 2019)
Amets zoragarriak aurkitzen zituzten haurrek Ametsen basoan. Zuhaitzen adarretara igo, urrezko adar bat hartu eta, aski zuten orri ameslari bat ukitzearekin, ametsetan hasteko: ardia eta otsoa lagunak ziren; haizeak sekretuak kontatzen zizkion entzun nahi zituenari; perretxikoen aterkien tamainakoak ziren....
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura