Ametsen basoa / egilea, Pello Añorga ; marrazkilaria,Irrimarra - Añorga, Pello (Batela (Elkar), 2019)
Amets zoragarriak aurkitzen zituzten haurrek Ametsen basoan. Zuhaitzen adarretara igo, urrezko adar bat hartu eta, aski zuten orri ameslari bat ukitzearekin, ametsetan hasteko: ardia eta otsoa lagunak ziren; haizeak sekretuak kontatzen zizkion entzun nahi zituenari; perretxikoen aterkien tamainakoak ziren....