Hondoratzea letagin uhartean / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2019)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete?Osaba Charlie gu ikustera etorri da, istorio, misterio eta guzti... San Borondonen kondairako ibilibideari jarraituz, osabaren lagun bat ur handitan desagertu da. Lagunei beti laguntzen zaie, ezta?, horregatik osaba Charlie haren bila abiatu da, eta guk erreskatean lagundu nahi dugu zalantzan ibili gabe! Baina, behin itsasoratuz gero, ekaitzak uharte ezezagun batera eramango gaitu eta gauzak korapilatu egingo dira... Lagundu!