Labezomorro erraldoiak - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2019)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete?Silver jaun-andreak bidaian joan dira, eta gu zaintzeko izeba Dot bitxiari deitu diote. Egun batzuk geroago etxea intsektuz bete da... labezomorroak dira, samaldan etorrita! Harrapagailuz eta trikimailuz geldiarazten saiatu gara, baina gero eta gehiago dira. Labezomorroak hiria inbaditzen ari dira, eta bazterrak nahasirik daude... Nola geldiaraziko ote dugu izurri ikaragarri hau?
8 urtetik aurrera (gorria)
Scarafaggi a colazione
Keywords: Labezomorroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura