Igo zaitez trenera! : Haur Hezkuntza 3 urte [proposamen didaktikoa] - Albertoyos; Recio Caride, Salomé; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Igo zaitez trenera! 3 urte - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalen eta Lego Education-en "Coding Express" proiektuaren barnean dago. Baliabide berri honek umeei programazioaren oinarrizko gaitasunak ikasteko aukera eskaintzen die, hala nola segidak, begiztak eta baldintzazko programazioa. Ikasleak robotikaren munduan modu errazean sartzeko, honako material hauek izango dituzte: Ikasgelako materialak: programaziorako piezen txartelak, lanerako alfonbra (140 cm x 125 cm), eraikuntza orriak, trenbideen orriak, Lego Coding Express kutxa, The Coding Express app from LEGO Education, Irakaslearentzat materialak: proposamen didaktikoa eta lizentzia digitala
2019/07/01
2019/07/01
HH, 3 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/07/01
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak