Inurriak : adarrez adar 3, 4 eta 5 urte. Bitakora koadernoa (gida didaktikoa) - Jiménez Quinto, Laura; Todolí Bofí, Dolors; Díaz, Alberto; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Bitakora koaderno honek Haur Hezkuntzan proiektuka lan egitea ahalbidetzen du. Koaderanoak proiektuaren gida didaktikoa eta kontzeptuen mapa egiten laguntzeko irudika ditu.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2018/06/15
2018/10/18
Haur Hezkuntza, 3, 4 eta 5 urte
2018/10/18
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak