Hobetu problemak ebazten - koadernoa. Lehen Hezkuntza 2 - Casacuberta, Assumpta; Cusó, Mònica; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : SM Ikasmina, 2019)
Ikasmina argitaletxearen "Hobetu problemak ebazten" koadernoak, Lehen Hezkuntzako ikasleei laguntzeko sortuak dira, Matematikako problemak ebazteko prozesuan izaten dituzten zailtasunei errazago aurre egin diezaieten. Horregatik, alderdi nagusi hauek indartzen dituzte funtsean: enuntziatuak ulertzea, problema ebazteko estrategia egokia aukeratzea, emaitza koherentea den hausnartzea, eta ebazteko prozesuan zer pentsamenduri jarraitu zaion azaltzea.
LMH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak