Zenbakiak eta eragiketak. 6 koadernoa. Lehen Hezkuntza / egileak, Carmen Sánchez eta María Nila; [itzulpena, Bakun] - Sánchez, Carmen (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
Ikasmina argitaletxearen "Zenbaakiak eta eragiketak" koadernoarekin, Lehen Hezkuntzako ikasleek Matematikan zailenak gertatzen zaizkien eragiketak eta estrategiak finkatzen dituzte.