Zenbakiak eta eragiketak. 4. koadernoa. Lehen Hezkuntza - Sánchez, Carmen; Sánchez, Carmen; Nila Pérez, María; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : SM Ikasmina, 2019)
Ikasmina argitaletxearen "Zenbaakiak eta eragiketak" koadernoarekin, Lehen Hezkuntzako ikasleek Matematikan zailenak gertatzen zaizkien eragiketak eta estrategiak finkatzen dituzte.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/07/08
2019/07/08
LMH
2019/07/08
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak