Matematika. Lehen Hezkuntza 1 / egileak, Javier Bernabeu, Mercedes Garín, Rosa Modrego; [itzulpena, Bakun] - Bernabeu, Javier; Garín Santos, Mercedes; Modrego, Rosa (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
Bizigarri gehiago proiektu globala da, ikasle guztiek beren gaitasunak garatu ditzaten sortua, eta segurtasunez ikas dezaten eta ikasitakoa beren bizitzarekin erlaziona dezaten taxutua. Ikasteko eskaintzen duen ingurune birtualak, gainera, askoz errazagoa bihurtzen du ikasle-irakasleen arteko harremana, eta askoz eraginkorragoa, ikasteko modua.