Naturaren Zientziak. Lehen Hezkuntza 2 - Garín Santos, Mercedes; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : SM Ikasmina, 2019)
Bizigarri gehiago proiektu globala da, ikasle guztiek beren gaitasunak garatu ditzaten sortua, eta segurtasunez ikas dezaten eta ikasitakoa beren bizitzarekin erlaziona dezaten taxutua. Ikasteko eskaintzen duen ingurune birtualak, gainera, askoz errazagoa bihurtzen du ikasle-irakasleen arteko harremana, eta askoz eraginkorragoa, ikasteko modua.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/07/05
2019/07/05
LMH, 2.maila
2019/07/05
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak