Iker eta Ixone : orrazi magikoa - Muro, Gregorio ([Donostia] : Erein, 1978)
Ipuin honetan Iker eta Ixone ezagutuko dituzue. Iker eta Ixone Mari bizi den haitzuloaren ondoko baserri batean bizi dira, "Ekaitzen mendia" deitzen denaren azpian.
Ipurbeltz saileko ale berezia.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euskal mitologia; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura