Iker eta Ixone : Gaizkiñe - Muro, Gregorio ([Donostia] : Erein, 1979)
Gaizkiñe, euskal mitologiako jeinu hau, oilarraren buruarekin agertzen da. Bere ilez egindako oheburukoetan etzaten dena oso gaixorik gelditzen da eta jeinu hau erreta bakarrik senda daiteke.
Ipurbeltz saileko ale berezia.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Komikiak