Matematika. Lehen Hezkuntza 4 - 2. koadernoa - González Martel, Dácil; Bilbao, Itziar (Madril : Anaya-Haritza, 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/05/07
2019/06/26
LMH, 4.maila
2019/06/26
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak