Matematika. Lehen Hezkuntza 4 - 2. koadernoa / egilea, Dácil González Martel ; itzulpena, Itziar Bilbao - González Martel, Dácil (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.