Matematika. Lehen Hezkuntza 4 / egileak, Pablo Martín Martín, José Manel Gómez Quesada; itzulpena, Jabier Etxeberria - Martín Martín, Pablo; Gómez Quesada, José Manuel; Etxeberria Aldana, Jabier (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.