Matematika. Lehen Hezkuntza 3 - 3. koadernoa - Ferrero de Pablo, Luis; Martín Martín, Pablo; Gómez Quesada, José Manuel; Etxeberria Aldana, Jabier (Madril : Anaya-Haritza, 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.
2019/04/29
2019/06/26.
LMH, 3.maila
2019/06/26
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak