Matematika. Lehen Hezkuntza 3 - 3. koadernoa / egileak, Luis Ferrero de Pablo, Pablo Martín Martín, José Manuel Gómez Quesada; itzulpena, Jabier Etxeberria - Ferrero de Pablo, Luis; Martín Martín, Pablo; Gómez Quesada, José Manuel; Etxeberria Aldana, Jabier (Piezaz pieza proiektua (Anaya-Haritza), 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.