Matematika. Lehen Hezkuntza 2 - 3. koadernoa / egileak, Ana Carvajal, Lucía de la Rosa - Carvajal, Ana; de la Rosa, Lucía (Piezaz pieza proiektua (Anaya-Haritza), 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.