Matematika. Lehen Hezkuntza 2 - Carvajal, Ana; de la Rosa, Lucía (Madril : Anaya-Haritza, 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.
2018/11/05
2018/11/30
LMH, 2.maila
2018/11/30
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak