Matematika. Lehen Hezkuntza 1 / egileak, Ana Carvajal, Lucía de la Rosa; itzulpena, Jabier Etxeberria - Carvajal, Ana; de la Rosa, Lucía (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.