Aldo musikari! = Musicien! - Morizur, Gwénola; Itssaga, Clémence; Zubeldia, Nahia (Bidart : Matahami, 2019)
Matahami proiektuaren helburua da euskarazko irakurketa erraztea (hizkuntza maila apala dutenentzat ere), eta gurasoen eta haurren artean hizkuntza-zubi bat eraikitzea irakurketaren inguruan, Gaur, amaren urtebetetzea da. Iratzartzean, Aldori ideia bikaina jin zaio gogora. «Bixkotx bat prestatuko dut... bakar-bakarrik!» Aldok danborra ez du sekula uzten, goizetik arrats jotzen du, loriatzen da! Baina, etxean, ez dute denek berdin bizi.
2 urtetik aurrera (urdina)
Testua euskaraz eta frantsesez
Keywords: Instrumentuak (Musika); Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak