Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 4 - Benítez Orea, José Kelliam; Bustos Jiménez, Antonio; Cano Carretero, José Alberto; Fernández Friera, Eduardo; Lazkano, Edurne; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Anaya-Haritza, 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak sei unitatetan antolatuta daude eta oso modu bisualean aurkezten dituzte edukiak, hobeto ulertzeko eta barneratzeko.
2019/03/28
2019/03/28
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/03/28
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak