Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 4 / José Kelliam Benítez (koord.), Antonio Bustos, José Alberto Cano, Eduardo Fernández Friera ; [itzulpena, Edurne Lazkano ... et al. (Bakun SL)] - Benítez Orea, José Kelliam; Bustos Jiménez, Antonio; Cano Carretero, José Alberto; Fernández Friera, Eduardo; Lazkano, Edurne (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak sei unitatetan antolatuta daude eta oso modu bisualean aurkezten dituzte edukiak, hobeto ulertzeko eta barneratzeko.